tiistai 12. marraskuuta 2013

Viime päivien kuulumisia...

Viime viikolla pääsimme kunnolla vauhtiin töissä ja eilen alkanut kolmas työviikko tuntuukin jo melko tutulta.

Noora työskentelee toimistossa ja laskee pääasiallisten tilien lisäksi myös mm. esiintyjien laskuttamista. Hän järjestelee toimistossa papereita ja oppii joka päivä uusia tilinpidon toimenpiteitä. Viime viikolla hänellä oli eri työvuoro kuin muilla tytöillä, joten hän matkusti töihin ja takaisin bussilla. Aikuisen ihmisen bussilippu maksoi 2,90£ ja sillä pääsi matkustamaan koko päivän ajan. Bussiliikenne on kuitenkin valitettavasti todella harvaa ja hidasta, joten olemme pääosin kulkeneet taksilla, joka onkin huomattavasti edullisempi täällä kuin Suomessa.

Riikka on työskennellyt markkinointitehtävien parissa, eli esimerkiksi laittanut esille julisteita tulevista esiintyjistä. Hän on tehnyt myös vuoroja baarissa ja lippukassalla. Viime viikolla hän pääsi myös osallistumaan yrityksen kokoukseen, jolloin hänen tuli kirjoittaa muistiinpanoja tulevista toimenpiteistä ja myös kirjoittaa ne puhtaaksi koneella.


Joulukuusia Birminghamissa, joutsenpari työpaikamme vieressä ja meidän majatalon kissat Phoebe ja Milo :)


Janina sairastui viime viikolla, eikä siitä syystä päässyt töihin kahteen päivään. Hän joutui käymään lääkärillä hakemassa antibiootteja ja voikin tällä hetkellä paljon paremmin. Janina on myös työskennellyt lippukassalla ja tehnyt mm. ensiapupakkauksia työpaikallemme. Hän osallistui myös yrityksen kokoukseen, jossa hänen tuli kirjoittaa ylös tärkeitä puheenaiheita.

Viime viikon keskiviikkona meillä olikin vapaapäivä ja päätimme suunnistaa Birminghamiin shoppailemaan. Junamatkassa kesti n. 30 minuuttia ja lippu henkilöä kohden oli n. 6£ (meno/paluu), joten se oli todella edullista! Itse ostoskeskus oli todella iso ja siisti. Joulun mainostaminen oli myös jo alkanut isosti ostoskeskuksessa.





Kaikki on mennyt meillä tosi hyvin, eikä kukaan ole kokenut minkäänlaista kulttuurishokkia. Yllättävän paljon kuitenkin rahaa tuntuu menevän ruokaan... Aamupalatarvikkeita tulee ostaa lähes joka toinen päivä, sillä esim. juustopakkaukset ovat yllättävän pieniä täällä. Olemme kuitenkin yrittäneet säästää sillä, että olemme tehneet itse eväät töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti