lauantai 30. marraskuuta 2013

Jouluvalot Banburyssa ja kuulumisia

Viime viikon sunnuntaina Banburyssa sytytettiin jouluvalot ja sen lisäksi luvassa oli paljon muutakin ohjelmaa. Kaupungille oli tuotu erilaisia huvipuistolaitteita ja pieniä kojuja. Lisäksi ostoskeskuksen viereen oli rakennettu iso esiintymislava, jossa esiintyi useita bändejä. Bändit olivat lähinnä paikallisia ja tosi hyviä. Jouluvalot sai tänä vuonna sytyttää Emmerdalesta tuttu näyttelijä, joka tosin ei ollut meille tuttu.

Töissä on mennyt tosi hyvin. Ollaan tehty aikalailla samoja juttuja kuin aikaisemminkin, silti tuntuu että joka päivä oppii aina uutta.

Noora on ollut baarissa töissä myös nyt enemmän ja on tykännyt tehdä baarihommia vastapainoksi toimistotehtäville. Asiakaspalvelu englanniksi alkaa sujua jo mukavasti, mutta välillä törmää uusiin sanoihin tai esim. drinkkeihin. Onneksi kuitenkin meidän työkaverit ovat aivan huippuja ja auttavat aina kaikessa ja antavat hyvää palautetta.

Riikka ja Janina taas ovat mielellään työskennelleet esim. asiakasrekisterin päivittämistehtävissä viime viikolla. On ollut tosi hienoa, että me ollaan päästy

tekemään niin paljon erilaisia työjuttuja meidän harjoittelun aikana. Totta puhuttuna me ollaan kaikki aika kauhuissaan siitä ajatuksesta, että meidän on pian pakko palata Suomeen. Me ollaan kaikki sopeudeuttu Englantiin ja sen rikkaaseen kulttuuriin niin hyvin. Kaikki alkaa olla jo niin tuttua, eikä mikään enää oudoksuta meitä.

Osallistuttiin työpaikalla operaatioon nimelttä "Secret Santa". Ideana siis ostaa 5£ lahja jollekkin työkaverillesi, sitten lahjat kierrätetään osallistujien kesken niin, että jokainen antaa ja saa lahjan. Lahjojen jako suoritetaan sitten yrityksen pikkujouluissa.

Me ollaan yritetty suunnitella paljon ohjelmaa meidän vapaapäiville ja loppuaika Englannissa tuleekin olemaan aika kiireistä. Stratfordissa ja Warner Brosin Harry Potter studiolla meidän on tarkoitus ainakin vielä käydä. Ehkä myös Hyde Parkin Winter Wonderlandiin... Niin paljon nähtävää, mutta suhteessa niin vähän aikaa.

Joululahjatkin täytyisi vielä löytää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti