tiistai 19. marraskuuta 2013

Oxford

Kolmas viikko Banburyssä on mennyt todella hyvin! Emme ole tehneet mitään erityisen ihmeellistä. Keskiviikko meillä oli taas vapaa päivä. Päivän kulutimme Banburyn keskustassa shoppailemalla ja hengailemalla. Illalla olimme vain kotona ja teimme tortilloita, nam !

Loppu viikko menikin töissä. Torstaina olimme taas iltavuorossa koska teatterissa oli orkesteri soittamassa. Perjantaina Noora olikin vaihteeksi baarissa harjoittelemassa. Riikka ja Janina olivat yläkerrassa toimistohommissa. Mukava oli vähän vaihdella työtehtäviä. 

Viikonloppuna päätimmekin suunnata Oxfordiin. Oxfordissa vietimme koko päivän. Shoppailimme koko päivän ja kävelimme pitkin Oxfordin katuja. Päivän päätteeksi kävimme kivassa Italialaisessa ravintolassa syömässä pastaa ja pizzaa.

Telephone box in Oxford
















Westgate shopping center. Tämä ei ollut kovin iso ostoskeskus mutta kyllä sieltäkin muutama muovikassi mukaan lähti :)
Kuten edellisessä postauksessa mainittiin jo Joulua täällä hössötetään paljon. Kuvasta myös näkyy, että ihmisillä ei ole vielä kovin paljon toppavaatteita päällä. Täällä on ollut yllättän hyvät ja lämpimät ilmat. Tällä viikolla valitettavasti alkaa täälläkin kylmenemään !
Oxford.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti